Testenine

Domaći rezanci i testenine napravljeni od prepeličijih jaja nov su proizvod u BioTim ponudi, ali istovremno su potpuno jedinstveni na našem tržištu. Sa velikom pažnjom pripremili smo najkvalitetnije proizvode koje odlikuje zdrav sastav bez veštačkih boja, ukusa i konzervansa.

Testenine

Naše rezance i testenine pravimo po recepturi naših baka. Ove potpuno prirodne domaće proizvode karakteriše izuzetan proteinski sastav sa niskim procentom masti. Prepeličija jaja sa naših farmi i naše domaće brašno su ono što BioTim rezance i testenine čini drugačijim.

[supsystic-gallery id=’3′]

Zašto rezanci i testenine od prepeličijih jaja?

Zato što su bogati vitaminima A i B2, kao i fosforom i kalcijumom.

Vitamin A najpoznatiji je po tome što čuva oči i jača vid, ali neophodan je i za razvoj embriona i zdravlje kože, a pritom je reč o veoma snažnom antioksidansu. Vitamin B2 poznat je i kao riboflavin, a njegov manjak manifestuje se u vidu ispucalih ivica usana i zakrvavljenih očiju.

Savet za pripremu

Rezanci i testenine se jednostavno pripremaju kuvanjem  četiri minuta u ključaloj vodi. Izborom nekog recepta za paste ili supe vaša trpeza biće ne samo bogata već i zdrava. 

Naručite

TAGS:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *